ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΙΝΤΕΟ "Όλη αυτή η μιζέρια που υπάρχει είναι θέμα βούλησης των Ανθρώπων."

 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΝ AIR 

ΣΤΟ CENTER TV 1-12-2016

Α. ΣΩΡΡΑΣ: "...Καταρχήν, μέχρι τώρα δεν υπήρχε ποτέ Πολιτικός Φορέας. Υπήρχαν μόνο κόμματα, κομμάτια της Κοινωνίας και μάλιστα, εξωγενή, ξενόφερτα και ξένες ιδεολογίες. Κι αυτό συμβαίνει και από την εποχή του Καποδίστρια. Αν θυμηθείτε, ακόμα κι από τότε, κανένα κόμμα της εποχής δεν ήταν φιλελληνικό. 

Ήταν όλα φιλορωσικά, φιλοαγγλικά, φιλοαμερικάνικα, φιλογαλλικά. 

Συμμορίτες που άρπαξαν τις ξενόφερτες ιδεολογίες.

Φορέας, δεν υπήρχε ποτέ και δη, Πολιτικός Φορέας στην Ελλάδα. Όλα ήταν κόμματα, που σημαίνει κομμάτια ιδεολογιών, ανθρώπων, συμμοριών.

Αυτή την φορά είναι ο πρώτος Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους με μια καθαρή Ελληνικότητα με καθαρές θέσεις των Ελλήνων από τα πνευματικά τους δικαιώματα μέχρι τα ιδεώδη, φυσικά στην πραγματική Δημοκρατία και ως αρχή και ως θεώρημα κι ως πρακτική εφαρμογή.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και βεβαίως, για εμάς είναι όλα γραμμένα. Έχουμε γραμμένα και πιστοποιημένα στον Άρειο Πάγο και τα Πρωτόκολλα της Ελλήνων Πολιτείας, που έχει 33 Πρωτόκολλα, όπου είναι και η Ύπαρξη μας, οπότε πάμε σε μια Νομοτελειακή θέση Ανθρώπων-Ελλήνων, γιατί αυτός είναι ο Έλληνας..."

"...Σήμερα, πάμε στην παραγωγή Πολιτών. γιατί αν παράξουμε Πολίτες, οι Πολίτες θα παράξουν Πολιτική, γιατί η Πολιτική είναι κομμάτι του πραγματικού Πολίτη, γιατί ο Πολίτης είναι Οπλίτης και δεν μπορεί να αφήνει τα πράγματα στα χέρια κάποιου άλλου. Δηλαδή, η ουσία και η βάση της Δημοκρατίας είναι ο Πολίτης. Αν ο Πολίτης παράξει πολιτική με την Πολιτική που θα παράξει, θα παράξει Πολιτισμό.

Ξέρετε ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός ο οποίος είναι σε όλον τον πλανήτη και σήμερα, όλοι κάθονται στον Ελληνικό Πολιτισμό, τον παράξαμε κάποτε όλοι οι Έλληνες μαζί. 

Άρα, όλοι οι Έλληνες μαζί τον παράξαμε αυτόν τον Πολιτισμό. Οι Σοφοί που επικαλούνται όλοι σήμερα, ήταν τμήμα της Πολιτείας και κομμάτι της. Δεν ήταν οι Σοφοί που παράξαν Πολιτισμό. Όλοι μαζί τον παράξαμε τον Πολιτισμό.

Αυτό για χιλιάδες χρόνια έχει μπει στην άκρη και έχει μπει μια ταφόπλακα με μια καθαρά, πλύση εγκεφάλου, μικρών ηλίθιων γελοίων βιβλίων και με μια διδαχή από το ένα κομμάτι στο άλλο, καθαρά ψεύτικο.

Αυτό λοιπόν τώρα αλλάζει. Πάμε σε μια πραγματική Ανέλιξη, βρίσκοντας ο Πολίτης πια την Αυτογνωσία του, ποιος είναι σε ποιο σχέδιο εντάσσεται και τι ακριβώς θέλει και σε μια πραγματική Πολιτική Ελλάνιας διαδικασίας, που ο Πολίτης συμμετέχει με κρίση και αρχή.

 Χωρίς να έχει Κρίση και Αρχή, ο Πολίτης, δεν υπάρχει Πολιτεία.

 Αυτό θα πω ότι είναι λίγο δύσκολο, όσον αφορά σήμερα.

 Ο πραγματικός εχθρός σήμερα δεν είναι αυτός που ξέρετε, εμένα οι εχθροί μου με σέβονται και ξέρουν ποιος είμαι, οπότε κάθονται στην άκρη. Σήμερα, ο πραγματικός εχθρός είναι εμφυτευμένος με χαράγματα και εμφυτεύματα μέσα σε κάθε Έλληνα και το δύσκολο είναι να αλλάξει τρόπο σκέψης και τρόπο συμπεριφοράς έναντι της Πολιτείας και της Πολιτικής.

Σήμερα λέμε στον κόσμο ότι έχει πραγματικό πλούτο και του το αποδεικνύουμε κι όταν του λέμε ότι αυτός ο πλούτος είναι τρισεκατομμύρια, ο κόσμος έμαθε σε τόση φτώχεια και στην Νόηση και στην τσέπη του, γιατί ο Πολίτης διαχειρίζεται συνεχώς την μιζέρια του και την φτώχεια, γιατί έτσι τον έμαθαν, με αποτέλεσμα, βάζω και στοίχημα, αν βγείτε έξω και ρωτήσετε τον κόσμο πόσα δισεκατομμύρια έχει το τρις το 80%, θα σας πει μόνο 3, Δηλαδή, ο κόσμος δεν ξέρει τα νούμερα, τα οποία τον έχουν αφήσει μέσα σε μια φτώχεια.

Ήδη αυτό με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, σταματάει και φεύγει.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ήδη αυτό που έχουμε ως Πολιτικό Φορέα είναι των ίδιων των Ελλήνων, για αυτό σήμερα μεταβιβάζουμε την δύναμη στον Πολίτη.

Γι αυτό και αν δείτε τα Εξώδικα Εντολές που στέλνουν, ο ίδιος ο πολίτης υπογράφει και λέει ότι κατέστη πλουσιότερος εν αγνοία του και παίρνει θέση. Ξεχρεώνει την Ελλάδα του, ξεχρεώνει τα προσωπικά του χρέη και μπαίνει στην μεγάλη λεωφόρο των Ελλήνων.

Αν δεν μεταβιβάσουμε την Δύναμη στον Πολίτη, κι αν θέλετε, την Ευθύνη του να λειτουργήσει στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, Πολιτεία δεν γίνεται!

Για αυτό καλώ όλους τους Πολίτες, για αυτό κι μερικοί Πολίτες, μη θέλοντας  την Ευθύνη κι έχοντας μάθει τόσα χρόνια ότι κάποιος διαχειρίζεται για αυτούς τα πράγματα και την ζωή, αυτό είναι ένα κομμάτι δύσκολο. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό που κάνουμε, για αυτό λέω ότι έχουμε πολύ μεγάλους Πολεμιστές, που κι αυτοί προσπαθούν να αλλάξουν, αλλά και να ενημερώσουν και να μεταφέρουν το μεγάλο μήνυμα στον κόσμο.

Η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα!!

Και για αυτό πρέπει να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Γι αυτόν τον λόγο, κι  όλα τα γραφεία είναι των Πολιτών του Δήμου. Ο κάθε Δήμος φτιάχνει έναν οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο κάθε Οργανισμός έχει το Συμβούλιο του. Χθες δεν ήξερε τι να κάνει. Σήμερα, μαθαίνει να κάνει συμβούλια. Μαθαίνει να πηγαίνει σε εκλογικές διαδικασίες και αρχαιρεσίες για να ανέβει στην κεντρική σκηνή όσο αφορά την διαδημοτική.

Οπότε, αυτά τα γραφεία που κάνουμε, δεν είναι πολιτικά γραφεία, αλλά γραφεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που εκεί μέσα παίρνει την εκπαίδευση και ο τρόπος που θα έρθει στην κεντρική σκηνή, ο τρόπος που θα σε εκλέξουν κάποιοι, ο τρόπος που θα εκλέξεις τον εκπρόσωπο σου και ο τρόπος που θα είσαι στην Ουσία και εσύ θα αποφασίσεις και θα πεις στους εκπρόσωπους σου πώς να διαχειρίζονται τις αποφάσεις που εσύ πήρες!

 "... Όλοι (μπορούν να συμμετέχουν). Όλοι! Όλοι είναι εν δυνάμει Πολίτες. Βέβαια, ο Πολίτης σημαίνει Οπλίτης και στηρίζει τα δικά του και δίκαια του και μπαίνει σε μια Κεντρική Σκηνή με πραγματικά Πρωτόκολλα, το πώς θέλει.

Τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ έχουν 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ και 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Αυτά είναι ο Άξονας που θέλουμε να κινούμαστε. 

Σήμερα, κανένα κόμμα, κανένας Φορέας, κανένας ΟΗΕ, τίποτα στον πλανήτη, δεν έχει αξονικό σύστημα. Μα, αν δεν έχεις Άξονα, δεν μπορείς να κάνεις Κύκλο. Δηλαδή, δεν μπορείς να σημειώσεις τίποτα. Δηλαδή, δεν έχουμε Σημείο Αναφοράς στο τι θέλουμε να κάνουμε, ποιοι είμαστε και πού πάμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Άρα, λοιπόν το Αξιακό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι το Αξιακό που από εκεί βγαίνουν όλοι μας οι Νόμοι και το πώς θα ζήσουμε σαν Πολιτεία, σαν Κοινωνία.

Άρα, όλοι αύριο μπορούν να συμμετέχουν με Κρίση και Αρχή στην ίδια την Πολιτεία. Παρακαλώ, να έρθουν όλοι. Δεν έχει να κάνει με εμάς.

Για αυτό όλο το μέλημα μας, το μήνυμα είναι: 

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. 

Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε το κόμμα, ούτε το δόγμα, ούτε το χρώμα. 

"Χρώμα" σημαίνει ότι κάποιος έχει εκατομμύριο και λέει: «καθίστε να σας πω εγώ τι θα κάνουμε, γιατί εγώ πιο πολλά χρήματα.». Ένας άλλος είναι φτωχός, οπότε δεν μιλάει.

 Η Πολιτεία εξισορροπεί όλα αυτά, τα βάζει στα ίσια τους και αρχίζει το Αξιακό Σύστημα όπου έχει τεράστιες Αρχές, Αξίες και Πολιτειακούς Νόμους, τόσο τέλειους που δεν μπορείς με αυτούς τους Νόμους να κάνεις κακό σε κανέναν άλλον ως φυσικό πρόσωπο, σε καμιά άλλη κοινωνική ομάδα, σε κανένα άλλο κράτος, αλλά δεν μπορείς σε καμία περίπτωση, να δεχτείς κανένα πλήγμα, έχει τεράστια φίλτρα και δεν μπορεί κανένας να κάνει κακό ξανά στην Πολιτεία.

".... Το πολίτευμα που έχουμε σήμερα είναι μια επαίσχυντη Κομματική Ολιγαρχία. Όλες αυτές οι γελοιότητες που έφτιαξαν οι επικυρίαρχοι για Δημοκρατία και έκαναν και πολέμους, δεν είναι παρά μια γελοιότητα και το λέω ξεκάθαρα, είναι μια πολύ καθαρή πολιτική θέση. Είναι μια γελοιότητα και για αυτό έχουν πάει στο διάολο όλα.

Από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πραγματική Δημοκρατία με κρίση και Αρχή, όπως πραγματικά έπρεπε να είναι, που εμείς οι Έλληνες όχι  μόνο την γεννήσαμε και την εφαρμόσαμε, αλλά ήταν πριν από πολλά χρόνια από τότε που χάθηκε η Δημοκρατία, ενώ από τον 4ο αιώνα, από τον Μ. Αλέξανδρο και μετά κι ιδιαίτερα, όταν έπεσε η Σπάρτη με την Αθήνα, η Δημοκρατία δεν νικήθηκε βέβαια ποτέ, αλλά όταν συγκρούστηκε η μία Δημοκρατία της Σπάρτης με την Δημοκρατία της Αθήνας, απλά έπαψαν να υπάρχουν.

 Δεν νικήθηκε ποτέ η Δημοκρατία.

Πραγματικά, ο πλανήτης έχει πολιτική κρίση και πείτε μου, αν κάνω λάθος, κάποια πολιτική στον πλανήτη που επιβίωσε και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ή δεν έγινε ξεφτίλα με όλες της τις διδαχές..."

 "...Στην Δημοκρατία οι αποφάσεις είναι άμεσες και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Δημοκρατία δεν είναι καν Πολίτευμα. Δημοκρατία είναι οι εκτελεστικές αποφάσεις που παίρνουν οι δημότες. Είναι η εκτελεστική εξουσία η Δημοκρατία. Εδώ έχουμε χάσει την ουσία, αγαπητέ. Όλοι νομίζουν ότι διοικεί η εξουσία. Όχι! Λάθος! 

Γιατί η εξ-ουσία, είναι εκτός της Ουσίας. Η Εξουσία αν δεν έχει διαταγή, δεν μπορεί να εκτελέσει. 

"... Η Εξ-ουσία είναι εκτός της Ουσίας. Σωστά; Δηλαδή, εξουσία είναι η αστυνομία. Η αστυνομία δεν εκτελεί τίποτα, αν δεν πάρει εντολές. Σωστά; Εννοώ είναι όργανο..." 

".. Η αστυνομία είναι εκτός της Ουσίας, δεν βγάζει αποφάσεις, αλλά εκτελεί τις αποφάσεις. Σωστά;  Άρα λοιπόν είναι όργανο. Η Εξουσία είναι όργανο. Για να εκτελέσει η Εξουσία κάτι πρέπει να πάρει από κάπου απόφαση, διαταγή. Αυτή την διαταγή θα την πάρει από αυτόν που βγάζει αποφάσεις. 

Η εξουσία δεν βγάζει αποφάσεις. Η Ουσία βγάζει αποφάσεις..."

 "...Η εξουσία δεν παίρνει αποφάσεις. Εκτελεί διαταγές. Η ουσία που είναι ο ίδιος ο Πολίτης, ο λαός παίρνει τις αποφάσεις και τις δίνει στην Εξουσία ως εκτέλεση.

Σήμερα, που ο λαός δεν είναι παρών, ποιος παίρνει την απόφαση; Άρα, σήμερα, έχουμε χάσει την Ουσία. Για αυτό σήμερα, διοικεί η Εξουσία, η οποία δεν είναι αρμόδια και δεν είναι Ουσία, γιατί εκτός της Ουσίας που σημαίνει ότι οι αποφάσεις έρχονται από ξένα κέντρα και δη, αόρατα και τις εκτελούν τα όργανα της Εξουσίας.

 Σήμερα έχουμε να διοικεί η εξουσία, αλλά η ουσία δεν είμαστε εμείς, ο λαός.

ΑΡΑ ΑΝ ΕΓΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Άρα, υπάρχουν κάποια κέντρα που δίνουν τις διαταγές στα όργανα και δεν ξέρουμε από πού έρχεται η διαταγή, γιατί αυτή δεν είναι η ουσία.

Στην πραγματική Δημοκρατία, η Ουσία είναι ο ίδιος ο λαός που αποφασίζει και βάζει την Εξ-ουσία, δηλαδή, για παράδειγμα εσένα, να κάνεις αυτό το συγκεκριμένο.

Αυτό σημαίνει ότι σήμερα, έχουμε χάσει την Ουσία και εκεί πρέπει να την ξαναβρούμε. Είναι πολύ σημαντικό.

Σήμερα, εκτελούνται αποφάσεις που έρχονται στα όργανα, αλλά τα όργανα δεν ξέρουν από πού τις παίρνουν και μάλιστα, δεν τις παίρνουν από μένα που είμαι ο λαός, που είναι δικό μου το κράτος, δικό μου το δημόσιο, δική μου είναι η ζωή και εγώ ζω τώρα.

"...Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να κάνουμε το πρέπον, το ορθό και το υπαρκτό σε ανθρώπινες κοινωνίες που είναι πραγματικά, το Αξιακό μας Σύστημα.

Η Δημοκρατία είναι το Κρατείν τω Δήμω, ουσιαστικά είναι οι Πολίτες του Δήμου. Αυτή είναι η Δημοκρατία και πρέπει να το καταλάβει ο Πολίτης. Για αυτό και γίνονται και Δημοτικοί Οργανισμοί που όλοι μαζί θα ψηφίσουν μέχρι την εκτελεστική εξουσία.

Άρα, αυτό που στήνεται σήμερα είναι η πραγματική Δημοκρατία με όλους τους Πολίτες, γιατί η πραγματική Δημοκρατία δεν έχει κόμματα.  Έχει Δημόσια Διοίκηση. 

Δηλαδή, το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα Πολίτη, αλλά και κάθε Πολίτη θα πούμε, γιατί μπορεί να μην είναι και Έλληνας, αλλά πάμε σε Πολιτεία, που είναι να ψηφίσει τον Αξιότερο για να διοικήσει όπως θέλει και να τον εκπροσωπήσει σε οποιοδήποτε θέμα για το οποίο έχουν παρθεί οι αποφάσεις. Άρα, δεν είναι θέμα κομμάτων. Στην πραγματική Δημοκρατία δεν υπάρχουν κόμματα για αυτό και σήμερα τα κόμματα και μέχρι τώρα διαχειρίστηκαν χρέος, δυνάστευση και γελοιότητα με πολύ γελοίες ιδεολογίες καθαρά ξενόφερτες  και δη, δογματικές, είτε σιωνιστικές, είτε ιερατικές, είτε ο, τιδήποτε.

Εδώ μιλάμε για έναν Πολίτη τον οποίο δεν τον ενδιαφέρει πού πιστεύεις. Πίστευε όπου θέλεις, αυτό είναι θέμα της ιδιοσυγκρασίας σου. Ενδεχομένως, στην Πολιτεία να μάθεις και να γίνεις πιο ρεαλιστής και ενδεχομένως, να δεις και αληθινά πράγματα και να φύγεις από τις θέσεις που ήσουν και που έμαθες.

Δεν σημαίνει επειδή έμαθες, ότι πρέπει να μείνεις έτσι. Επειδή δηλαδή  μάθαμε με τον γάιδαρο, όταν ήρθε το αυτοκίνητο, πήγες και το καβάλησες. Δεν έμεινες με τον γάιδαρο γιατί έτσι έμαθες! Τώρα τι πάθατε και λέτε «έτσι μας έμαθαν!». Κακώς μας έμαθαν κι έτσι μας χάραξαν. 

Ας φύγουμε λοιπόν από τα χαράγματα και να πάμε στο πραγματικό, στο ορθό, στο αληθινό. Ό,τι  δεν είναι αποδεδειγμένο και υπαρκτό, δεν χωράει στην Ελλάνια Πολιτεία, αδελφέ.

 Ό,τι είναι αποδεδειγμένο και αληθινό, χωράει και να διδαχθεί. 

Σήμερα, στην Πολιτεία μας, κάθε κερατάς, κάθε γελοίος, κάθε τρελός και ανώμαλος διδάσκει ό,τι να ναι. Αυτό δεν είναι Πολιτεία, αλλά ένα κοινόβιο, καθαρά αποστατικό όπως θέλουν να λειτουργεί, γιατί δεν υπάρχει σειρά.

Εμείς οι Έλληνες, έχουμε πραγματική Πολιτεία την οποία θα την εγκαθιδρύσουμε κι εκεί χωράμε όλοι οι ΄Ελληνες ανεξαρτήτου κόμματος και δόγματος.

 "... Ο κάθε εγκάθετος και μπάσταρδος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να αποδείξει. Εγώ μπορώ να αποδείξω ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να πει καν την λέξη «ρατσισμό». Ράτσα δεν είναι ο Έλληνας.

Ο Έλληνας έχει Γένος! Άρα, οι ράτσες τσακώνονται μεταξύ τους, κι όχι το Γένος. Εγώ είμαι Έλληνας κι όλοι μου οι Έλληνες έχουν Γένος κι έχουμε και Οικογένεια και εδώ στην Ελλάδα, είναι ο Οίκος του Γένους.

Έχουν φτιάξει 6.500 ράτσες σκύλου κι όταν πετύχει κάποια ράτσα καλά και έχει καλά στοιχεία και τους αρέσει, κρατάνε ράτσα, λέει.  Το πρώτο όμως γένος του σκύλου, δεν ενδιαφέρεται, γιατί είναι γένος.

Οι ράτσες όμως μεταξύ τους, το ποια είναι ασχημότερη, ή καλύτερη ή πιο γελοία, ή δεν πέτυχε, τσακώνονται μεταξύ τους. Μεταξύ τους οι ράτσες μιλάνε για ρατσισμό. 

Το Γένος δεν μπορεί ποτέ να μιλήσει για ρατσισμό, γιατί είναι Γένος! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΟΣ! ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Αν δείτε στην Αμερική τώρα, έχουν φτιάξει καινούργιες ράτσες και θα δείτε, Αφρικάνο με ξανθά μαλλιά με πράσινα μάτια. Κινέζο με γαλανά μάτια και σγουρά μαλλιά. Έχουν φτιάξει ράτσες από διασταυρώσεις. Εγώ δεν είμαι ράτσα. Είμαι Γένος. Ο Έλληνας έχει Γένος. Άρα, ο Έλληνας δεν μπορεί να πει ότι είναι ρατσιστής, κανείς δεν μπορεί να τον πει ρατσιστή και κανένας Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τις ράτσες τους.

Ο πρώτος ο σκύλος που είναι το ζώο του Διός, γιατί να τσακωθεί; Οι άλλες ράτσες που είναι 6000 νομίζει ότι η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη ή ότι είναι καλύτερη ή δυνατότερη. Εκεί υπάρχει ρατσισμός. Άρα, υπάρχει μια ράτσα που κάνει ρατσισμό στις άλλες. 

Οι Έλληνες που έχουν Γένος, δεν μπορούν, δεν επιτρέπεται και δεν ενδιαφέρονται, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ. Ράτσες είσαστε όλοι!

Όπως και τα λαχανικά. Δεν γίνεται τώρα, το μαρούλι είναι ράτσα του ραδικιού. Έχετε μαρούλι από το 1920 και μετά. Πριν από το 1920 δεν είχατε μαρούλι, ούτε μάπα. Άρα, δεν γίνεται το μαρούλι που είναι ράτσα να εναντιωθεί στο ραδίκι και να του πει, «εξαφανίσου, δεν υπάρχεις», γιατί είναι η βάση του.

Εδώ βλέπετε ότι κρατάνε ράτσες από άλογα που κάνουν 500.000 το καθένα. Το λένε ότι είναι ράτσα όμως αυτό. Το πρώτο άλογο όμως, που είναι ο βασιλιάς των ζώων, παράδειγμα των αλόγων, δεν μπορεί να ενδιαφερθεί για την ράτσα.

Άρα, κύριοι σήμερα τσακώνονται οι ράτσες. Και στον Έλληνα και σε ελληνικό έδαφος, όποιος πει τον Έλληνα ρατσιστή, πρέπει να τον λιώσεις στις μηνύσεις, γιατί εμείς είμαστε Γένος και μάλιστα Έθνος από τότε που υπάρχει ο πλανήτης.

Όλοι οι άλλοι μπορούν να λένε ότι είναι ράτσες. Δεν μπορούν να πουν ότι είναι Έλληνες, και δη για να αποδείξουν ότι υπάρχουν ότι είναι άνθρωποι, θα πρέπει να τους το πει το Ελληνικό Έθνος.

Κι αυτό που σας λέω τώρα το επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ. Δηλαδή, υπάρχει ένας Γερμανός –"Γερμανό" τον είπαν τον άνθρωπο γιατί εκεί γεννήθηκε- ο οποίος ήθελε να κάνει DNA,  καταγωγής Ανθρώπου.  Θέλει να πιστοποιήσει ότι είναι Άνθρωπος με δεδομένο και με στοιχεία ότι αυτή την στιγμή στην γη, δεν είναι όλοι άνθρωποι. 

Μοιάζουν με ανθρώπους, αλλά άνθρωποι, όπως είναι η δομή του Ανθρώπου που έχει κατέβει στον πλανήτη, δεν είναι όλοι.

 Πάει λοιπόν στον ΟΗΕ, αφού πήγε σε όλα τα ινστιτούτα κι έχω και την απάντηση του ΟΗΕ γραπτώς, που του απαντάει: «Για να σου πιστοποιήσουμε ότι είσαι Άνθρωπος, δεν μπορεί κανένας άλλος πλέον του Ελληνικού Έθνους και αυτή την στιγμή, δεν εκπροσωπείται στον ΟΗΕ, ως Έθνος!».

Προσέξτε, στον ΟΗΕ εκπροσωπούμαστε ως εταιρεία. Αυτή την στιγμή έχουμε την απάντηση στα χέρια μας και όταν στρατηγικά πρέπει, θα κάνω εκπομπή για αυτό. 


Ο ΟΗΕ του δηλώνει ότι μόνο το Ελληνικό Έθνος μπορεί να του πιστοποιήσει ότι είναι Άνθρωπος βάσει των δικαιωμάτων του πλανήτη και αυτή την στιγμή, το Ελληνικό Έθνος δεν εκπροσωπείται στον ΟΗΕ. Εκπροσωπείται η Εταιρεία Κράτος, «Ελληνική Δημοκρατία». 

Τα λένε μόνοι τους! Μην πάμε στον ρατσισμό, γιατί αυτοί είναι οι ρατσιστές. Όποιος λέει την λέξη «ρατσισμό», είναι αυτόματα ράτσα και δηλώνει ότι η ράτσα του είναι καλύτερη από μία άλλη ράτσα. Εγώ ο Έλληνας δεν μπορώ να προφέρω αυτή την λέξη, γιατί είμαι Γένος. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας.

"...Όλη αυτή η μιζέρια που υπάρχει είναι θέμα βούλησης των Ανθρώπων.

 Η βούληση των Ελλήνων σήμερα είναι να έχει μιζέρια, φτώχεια στην νόηση και φτώχεια στην τσέπη, γιατί αυτή είναι η άνεση τους. Τους λέω να βγουν από την άνεση τους και να σταματήσουν να μιλούν για το χρέος τους και για χρέη.

 Να αναλάβουν επίσημα τις ευθύνες του πλούτου που έχουν. 

Εμείς δεν διαχειριζόμαστε χρέος.

Έχω πει ότι την επόμενη μέρα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όλα θα είναι Χ που σημαίνει ότι θα διαγραφούν όλα τα χρέη και κάνουμε ένα ξεκίνημα από την αρχή γιατί έχουμε το πλούτο για όλο αυτό το ψεύτικο χρέος…

Οι υπεύθυνοι θα πάνε στις θέσεις που πρέπει, θα ελεγχθούν τα πάντα και θα βάλουμε σε λειτουργία την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ από την αρχή.

ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να έρθετε όλοι και να πάρετε τις ευθύνες σας. 


ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Συστρατεύεστε στα γραφεία σας, παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας με κάθετη εξουσία. 

Γιατί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν θέλει να μπει στην Βουλή. Αν ήθελα να μπω εγώ στην Βουλή, θα ήμουν από την πρώτη μέρα που ήρθα. Δεν θέλω να μπω στην Βουλή.

Θέλω όλη την Βουλή. Θέλω κάθετη Εξουσία των Ελλήνων επί της Κυριαρχίας των Ελλήνων στο Ελληνικό Έδαφος. Κι αυτό θα κάνω!

"... Είναι μια μεγάλη γεωστρατηγική πλάκα που γίνεται. Οι χώρες αυτές έχουν μεγάλο πρόβλημα. Είναι ένα κοινόβιο μπουρδέλο και δεν είναι καν κράτη. Είναι ιδιωτικές εταιρείες, αλλά κανείς δεν μιλάει.

Έχω πει, ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όταν ελέγξω την Ευρώπη, η Ευρώπη θα γονατίσει όλη. Όταν ελέγξουμε την Ενωμένη Ευρώπη με όλα αυτά που κάνουν, δεν θα υπάρχει κανένας να μιλήσει. 

Η Τουρκία είναι ήδη διαλυμένη. Έχει 90 ράτσες. Ένα σπίρτο θα ρίξω εκεί μέσα και θα πάρουν όλα φωτιά, συν το γεγονός ότι εγώ δεν την αναγνωρίζω σαν Τουρκία.

Και το λέω επίσημα: ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Τούρκος σημαίνει γάιδαρος και αυτό το έδαφος είναι Ελληνικό και δεν θα έπρεπε να μιλάνε ούτε σουλτάνοι, αλλά ούτε ο κάθε γελοίος. Αλλά αυτό, ποιος θα το μιλήσει και ποιος θα το πει, που φοβάστε σήμερα να μην μπουν οι Τούρκοι; Γιατί; 

Δεν φοβάστε τους Βούλγαρους που δεν υπάρχουν και πίσω τους υπάρχει ένα άλλο κράτος, που δεν είναι και μέσα του υπάρχουν κάποιοι άλλοι σκοτεινοί που κάνουν κουμάντο σε αυτό που εσείς λέτε κράτος; Γιατί δεν φοβάστε κάτι άλλο; 

Μιλάμε για πόλεμο, όταν στην χώρα σου 30.000-40.000 αυτόχειρες νεκρούς. Η Συρία ολόκληρη δεν έχει τόσους νεκρούς με τις σφαίρες κι έχω εγώ; Και τελικά φοβάστε!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!

"...Δεν υπάρχει ευγενική γλώσσα, υπάρχει ευ-γένεια, που σημαίνει ευγενικό γένος, δηλαδή καλό γένος.

 Αφήστε την γλώσσα να αποτυπώσει την αλήθεια και την αγανάκτηση, καθώς και την δυναμική χωρίς αυτό να την κόβει από την δήθεν ευγένεια. Ευγένεια στις λέξεις και στην γλώσσα, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο στο γένος. 

Ευ+ γένος που σημαίνει καλό γένος.

Κοιτάξτε να είσαστε καλό γένος και όχι να είσαστε δήθεν με αυτό το γελοίο σαξωνικό σύστημα του πληθυντικού και της ευγένειας το οποίο έρχεται πολύ κοντά στο τρίτο είδος που είναι αυτοί και προσπαθούν να μας κάνουν όλους..."

 




Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΗΓΗ http://esykamaterou2.blogspot.com/

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244

Τηλ. Επικ.: 210 5449779

e-mail: esy.perifereiaattikis@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-22:00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια